Afrikansk Ritual

Home

Afrikansk Ritual

Arikansk ritual består af en luksus mudderindpakning med dødhavsmudder, som foregår på den eneste rokkelige granitmassagebænk i verden. Derudover får du en let hovedbunds- samt kropsmassage.

Ved en mudderindpaknings wellness behandling begynder vi med at smøre kroppen ind i mudder fra det Døde Hav. Herefter pakker vi dig ind, da dette hjælper mudderet med at absorbere de forskellige toksiner i kroppen. Wellness behandlingen er yderst afslappende og giver samtidig et regenererende resultat.

I forbindelse med denne wellness pakke får du samtidig en let hovedbundsmassage. Denne massageform er med til at reducere eventuelle spændinger i hovedbund samt nakke, der derved mindsker hovedpine. Derudover har vi god erfaring med, at behandlingen virker beroligende og afslappende på vores kunder.

Du får ligeledes en blid kropsmassage, hvor at vi anvender 100 % naturlig aromaolie, der efterlader kroppen afstresset og får huden til at se sundere og friskere ud.

Mandag - Onsdag

790 Kr.

70 MIN

Torsdag - Søndag

949 Kr.

70 MIN

Vores adresse

NORDRE KYSTVEJ 34
3700 Rønne

Email os

INFO@
ALEAWELLNESS.DK

Kontakt os

+45 42 36 88 83

Vores Behandlere

ALEA WELLNESS BESTÅR AF ET HOLD PROFESIONELLE WELLNESS BAHANDLERE MED FLERE ÅRS ERFARING INDENFOR FORSKELLIGE MASSAGE-GENRE. VI STÅR KLAR TIL AT TILBYDE DIG ABSOLUT WELLNESS MED EN AF VORES MANGE LUKSUSBEHANDLINGER, MEN HAR OGSÅ RIG MULIGHED FOR AT TAGE OS AF DINE ØMME MUSKLER OG MYOSER I FORM AF FYSIURGISK SAMT DYBDEGÅENDE MASSAGE.

da_DKDanish
Kurv