Anti-Age (Krop)

Home

Anti-Age (Krop)

Hamam (Tyrkisk bad)

Grib muligheden for at få en fantastisk sanse oplevelse i form af en traditionel tyrkisk wellness behandling. På en dejlig opvarmet 'Rokkesten' lavet af Bornholmsk granit, bliver kroppen skrubbet med Kessa handsker og sortsæbe for derefter at blive pakket ind i sæbeskum.

LÆS MERE

Kropspeeling

En vidunderlig kropspeeling som efterlade huden blød og giver den en ekstra udstråling. Du kan vælge mellem frugt ekstrakt, chokolade eller kaffe som effektivt fjerner døde hudceller og samtidig tilfører huden mineraler, antioxidanter og vitaminer.

LÆS MERE

Luksus Mudderindpakning

På verdens eneste rokkelige granitmassagebænk, får du en kropsindpakning med dødhavsmudder. Foruden at være særdeles afslappende, er denne form for behandling desuden god til at øge blodcirkulationen og få kroppen til at frigøre affaldsstoffer.

LÆS MERE

Fod Detox

Wellness behandlingen begynder med et fodbad med fodsalt blandet med urter, derefter får du en luksus fodindpakning, en fodpeeling med frugtessens eller blomsterekstrakt. Det hele afsluttes med en fugtgivende fodcreme.

LÆS MERE

Alea Wellness

VI ELSKER AT HJÆLPE FOLK TIL AT OPNÅ EN BEDRE LIVSKVALITET GENNEM EKSKLUSIVE BEHANDLINGER OG VELVÆRE. VI LÆGGER STOR VÆGT PÅ, AT VORES KUNDER FÅR EN UFORGLEMMELIG OPLEVELSE HOS OS.

BOOK DIN BEHANDLING NU

9

NATURLIGE PRODUKTER

20

BEHANDLINGER

16

CERTIFIKATER

2K

KUNDER (ÅRLIGT)

da_DKDanish
Kurv