Warning: The magic method DIBS_Easy::__wakeup() must have public visibility in /customers/c/f/7/aleawellness.dk/httpd.www/wp-content/plugins/dibs-easy-for-woocommerce/dibs-easy-for-woocommerce.php on line 94 Anti-age (krop) – Alea Wellness

Anti-age (krop)

Anti-age (krop)

FOD DETOX

En fod detox behandling begynder med et fodbad med fodsalt blandet med urter, derefter får du en luksus fodindpakning, en fodpeeling med frugtessens eller blomsterekstrakt. Det hele afsluttes med en fugtgivende fodcreme.

Anti-age (krop)

LUKSUS MUDDER-INDPAKNING

Du får du en kropsindpakning med dødhavsmudder eller Rasul efter eget ønske. Foruden at være særdeles afslappende, er denne form for behandling desuden god til at øge blodcirkulationen og få kroppen til at frigøre affaldsstoffer.

Anti-age (krop)

KROPSPEELING

En vidunderlig kropspeeling som efterlade huden blød og giver den en ekstra udstråling. Du kan vælge mellem frugt ekstrakt, chokolade eller kaffe som effektivt fjerner døde hudceller og samtidig tilfører huden mineraler, antioxidanter og vitaminer.

Anti-age (krop)

HAMAM

På en dejlig opvarmet "Rokkesten" lavet af Bornholmsk granit, bliver kroppen skrubbet med Kessa handsker og sortsæbe for derefter at blive pakket ind i det lækreste, bløde sæbeskum.

da_DKDA
0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shoppen
   Beregn fragt
   Anvend gavekort