Alea Wellness efterstræber på at kunne tilbyde en række forskellige workshops i den nærmeste fremtid, baseret på efterspørgsel fra vores kunder med fokus på selvforkælelse og selvomsorg. Det skal således være muligt at bringe wellness-oplevelser med hjem i stuen.

Alle vores workshops kommer til at foregå online via Zoom, men bliver også optaget således du har mulighed for at gense eller købe video-adgang til allerede afholdte workshop. Indtil videre er der endnu ikke afviklet workshops, men vi arbejder ihærdigt på snarligt at kunne præsentere vores første online workshop.

Vores første workshop

Æteriske olier er naturprodukter udvundet fra planter. Aromaterapi bruger æteriske olier, den rene essens af planten, til at give både psykologiske og fysiske fordele.

Mange er bekendt med aromaterapi og muligvis også den japanske tryk-massage kaldet Shiatsu. Det er imidlertid knap så almindeligt at kombinere de to behandlingsformer, selvom de komplimenterer hinanden ualmindeligt godt.

Brugen af æteriske olier* på huden kan bl.a. være med til at stimulere en bedre blodcirkulation, som giver huden glød og vitalitet. Dertil kan det være med til at reducere gigt smerter samt hjælpe med eksem eller inflammatoriske hudproblemer.

*Du bør aldrig bruge olierne rene på kroppen, de skal altid fortyndes op i olie eller vand.

.

Gennem vores workshop lærer du hvordan at aromaterapi kan være et effektivt værktøj for shiatsu-terapeuten, men også hvordan du selv anvender teknikkerne derhjemme. Vi fortæller bl.a. om de 12 forskellige blandinger, 1 for hver meridian, samt hvad deres respektive positive egenskab er for kroppen. 

Vi glæder os til snarligt at kunne afvikle workshoppen. Hold dig/jer endelig opdateret her på hjemmesiden for løbende info.

- Alea Wellness

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Facebook
Instagram
LinkedIn
da_DKDA
0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shoppen
   Beregn fragt
   Anvend gavekort