Dronning Deluxe

Home

Dronning Deluxe

Ønsker du at føle dig som en dronning for en dag, så er denne udsøgte wellness behandling præcis noget for dig. Du kommer til at opleve den sande effekt af selvforkælelse og wellness. Dronning deluxe består af en kropspeeling og ansigtsmassage foruden valgmuligheden mellem ansigtskur eller anti-age ansigtsbehandling.

Afhængig af dit ønske benytter vi enten frugt ekstrakt, chokolade eller kaffe i forbindelse med vores kropspeeling behandlinger. Peelingen bruges til nænsomt men effektivt at fjerne døde hudceller, mens den samtidig tilfører huden mineraler, antioxidanter og vitaminer.

Med denne wellness behandling har du  desuden mulighed for at vælge mellem en ansigtskur eller en anti-age ansigtsbehandling.

Både en ansigtskur samt anti-age ansigtsbehandling hos os består af en grundig afrensning, peeling, øjenkompres, maske, dybderens samt fugtgivende dagcreme. Forskellen ligger i hvilke produkter vi anvender under selve behandlingen. Ved en ansigtskur lægger vi vægt på at tilfører huden næring og fugtighed samt genoprette dens naturlige glød. I forbindelse med en anti-age ansigtsbehandling anvender vi derimod produkter, som har en opstrammende virkning og fornyer huden i dybden samt øger dens naturlige evne til genopbygning. Samtlige af vores produkter er økologiske og 100 % naturlige baseret. Det er vigtigt for os, at du opnår det bedste resultat, og du har derfor mulighed for at vælge den creme, som passer til netop din hudtype:

  • Aqua lift for tør og moden hud.
  • Silkesoft for sart hud. 
  • Purity for blandet og fedtet hud.

Foruden de to ovenstående giver vi dig også en ansigtsmassage, som stimulerer nervesystemet og kan derved genoprette energien samt mindske rynkerne i dit ansigt. Dertil kan det afhjælpe mod eventuelle kæbegener og hovedpine.

Mandag - Onsdag

990 Kr.

80 MIN

Torsdag - Søndag

1.170 Kr.

80 MIN

Vores adresse

NORDRE KYSTVEJ 34
3700 Rønne

Email os

INFO@
ALEAWELLNESS.DK

Kontakt os

+45 42 36 88 83

Vores Behandlere

ALEA WELLNESS BESTÅR AF ET HOLD PROFESIONELLE WELLNESS BAHANDLERE MED FLERE ÅRS ERFARING INDENFOR FORSKELLIGE MASSAGE-GENRE. VI STÅR KLAR TIL AT TILBYDE DIG ABSOLUT WELLNESS MED EN AF VORES MANGE LUKSUSBEHANDLINGER, MEN HAR OGSÅ RIG MULIGHED FOR AT TAGE OS AF DINE ØMME MUSKLER OG MYOSER I FORM AF FYSIURGISK SAMT DYBDEGÅENDE MASSAGE.

da_DKDanish
Kurv