Ønsker du at føle dig som en dronning for en dag, så er denne wellness behandling netop noget for dig. Du kommer til at opleve den sande effekt af selvforkælelse og velvære. Dronning Deluxe består af en kropspeeling og ansigtsmassage foruden valgmuligheden mellem ansigtskur eller anti-age ansigtsbehandling.

Afhængig af dit ønske benytter vi enten frugt ekstrakt, chokolade eller kaffe i forbindelse med vores kropspeeling behandlinger. Peelingen bruges til nænsomt men effektivt at fjerne døde hudceller, mens den samtidig tilfører huden mineraler, antioxidanter og vitaminer.

I forbindelse med denne behandling har du derudover mulighed for at vælge mellem en ansigtskur eller en anti-age ansigtsbehandling. Både en ansigtskur samt anti-age ansigtsbehandling hos os består af en grundig afrensning, peeling, øjenkompres, maske, dybderens samt fugtgivende dagcreme. Forskellen ligger i hvilke produkter vi anvender under selve behandlingen. Ved en ansigtskur lægger vi vægt på at tilfører huden næring og fugtighed samt genoprette dens naturlige glød. I forbindelse med en anti-age ansigtsbehandling anvender vi derimod produkter, som har en opstrammende virkning og fornyer huden i dybden samt øger dens naturlige evne til genopbygning. Samtlige af vores produkter er økologiske og 100 % organiske. Det er vigtigt for os, at du opnår det bedste resultat, og du har derfor mulighed for at vælge den creme, som passer til netop din hudtype:

 

 • Aqua lift for tør og moden hud.
 • Silkesoft for sart hud.
 • Purity for blandet og fedtet hud.

 

Foruden de to ovenstående giver vi dig også en ansigtsmassage, som stimulerer nervesystemet og kan derved genoprette energien samt mindske rynkerne i dit ansigt. Dertil kan det afhjælpe mod eventuelle kæbegener og hovedpine.

Vores adresse

NORDRE KYSTVEJ 37
3700 RØNNE

Skriv til os

INFO@
ALEAWELLNESS.DK

Ring til os

+ 45 4236 8883

ØKOLOGISKE OLIER

GRANITMASSAGEBÆNK (TYRKISK BAD)

ROLIG ATMOSFÆRE

VEGANSKE PRODUKTER

PRISLISTE

For denne behandling

TORS- SØN (80 min)

1.170 DKK

MAN - ONS (80 min)

990 DKK

Samme behandling til tilbudspris !

TILBUD

da_DKDA
0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shoppen
   Beregn fragt
   Anvend gavekort