Japansk Zen Ceremoni

Home

Dronning Deluxe

En behandling som består af både en kropspeeling samt terapeutisk Shiatsu massage.

I forbindelse med kropspeeling anvender vi enten frugt ekstrakt, chokolade eller kaffe efter eget ønske. Peelingen bruges til nænsomt men effektivt at fjerne døde hudceller, mens den samtidig tilfører huden mineraler, antioxidanter og vitaminer.

Selvom Zen Shiatsu ofte bliver betegnet som terapeutisk Shitasu massage på dansk, anvender terapeuten rytmiske, varierede tryk på bestemte punkter på kroppen i stedet for klassisk massage. På japansk betyder Shiatsu “fingertryk”. Behandlingen foregår påklædt og benytter præcise teknikker, som er med til at genoprette balance og ro i kroppen.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Vores adresse

NORDRE KYSTVEJ 34 | 377 Rønne

Email os

INFO@ALEAWELLNESS.DK

Kontakt os

+45 42 36 88 83

BOOK NOW

Din behandling

NATURLIGE OLIER

GRANITMASSAGEBÆNK (TYRKISK BAD)

ROLIG ATMOSFÆRE

100 % NATURLIGE PRODUKTER

Vores Behandlere

ALEA WELLNESS BESTÅR AF ET HOLD PROFESIONELLE WELLNESS BAHANDLERE MED FLERE ÅRS ERFARING INDENFOR FORSKELLIGE MASSAGE-GENRE. VI STÅR KLAR TIL AT TILBYDE DIG ABSOLUT WELLNESS MED EN AF VORES MANGE LUKSUSBEHANDLINGER, MEN HAR OGSÅ RIG MULIGHED FOR AT TAGE OS AF DINE ØMME MUSKLER OG MYOSER I FORM AF FYSIURGISK SAMT DYBDEGÅENDE MASSAGE.

BOOK DIN BEHANDLING NU
da_DKDanish
Kurv