FAQ

På denne side kan du finde svar på de oftest stillede spørgsmål hos Alea Wellness. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål? Kontakt os da venligst.

Ofte stillede spørgsmål

Kunde

Hvor er jeres wellness område på Griffen Spa Hotel ?

Vi har egen indgang til vores skønne og eksklusive wellness afdeling, som befinder sig i den modsatte side af entréen til spaen. Skulle du/I være i tvivl, er du/I altid velkommen til at spørge personalet i receptionen på Griffen Spa Hotel.

Er behandlingsprisen inkl. adgang til spaen ?

Prisen for vores behandlinger inkluderer ikke adgang til spaen. Overnattende gæster på Griffen Spa Hotel har gratis adgang til spa. Såfremt du ikke overnatter på Griffen Spa Hotel kan du købe entré for 250,- pr. person.

Kan jeg betale i receptionen på hotellet ?

Nej. Som udgangspunkt foregår betalingen hos den pågældende behandler før påbegyndelsen af selve behandlingen.

Tager I imod privatkunder ?

Hvis du ønsker at blive privatkunde hos Alea med fordelagtige priser, så er du altid velkommen til at ringe og høre nærmere om særaftalen. Privatkunder har dog ikke mulighed for behandlinger i weekenden.

Er I en del af sundhedsordningen hos Falck Healthcare ?

Alea Wellness er ikke samarbejdspartner i Falck Healthcare sundhedsordning på stående fod. Alea er dog i færd med at blive RAB-godkendt, og der er således mulighed for, at der i fremtiden kan blive tale om et partnerskab. Alea har førhen arbejdet som behandler for Falck Healthcare fra 2014-2018.

Ansættelse/Job

Kan jeg blive ansat hos Alea Wellness ?

Vi søger af og til massører/wellnessbehandlere til at blive en del af Alea Wellness. Vores faste team består af bl.a. freelancere, flexjobbere m.m. Du er altid velkommen til at sende din ansøgning eller ringe ind og høre nærmere om mulighederne for at blive ansat ved os.

Ansætter I kun massører/wellness behandlere ?

Ja, desværre. På nuværende tidspunkt har vi kun mulighed for at ansætte massører eller wellness behandlere. Men vi arbejder løbende på at udvide/udvikle vores virksomhed.

Samarbejdspartner

Kan jeg blive samarbejdspartner hos Alea Wellness ?

Alea Wellness har længe haft ønsket om at udvide virksomheden inden for forskellige wellness-områder. Vi har indtil videre indgået samarbejdsaftaler med bl.a. Râr natur, hvor vi forhandler produkterne i vores wellness afdeling og webshop samt anvender produkterne i et udpluk af vores behandlinger. Kunne du/I også tænke jer at blive en del af Alea Wellness, er du/I altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere.

Kan jeg have mine produkter udstillet på Hotel Griffen?

Da Alea Wellness er en selvstændig virksomhed, så har vi vores egen udstillingslokation for de forskellige produkter, som vi forhandler. Du/I skal således indgå en aftale med Griffen Spa Hotel for at få jeres produkter udstillet på selve hotellets områder.