Fransk Magi

Home

Fransk Magi

Fransk Magi er til dig, som ønsker en wellness behandlingspakke med fokus på skønhed samt velvære. Den indeholder fod detox, anti-age ansigtsbehandling samt en afslappende ansigtsmassage.

Fod detox begynder med et fodbad med fodsalt blandet med velduftende samt nærende urter, hvorefter vi pakker dine føder ind i dødhavsmudder eller Rasul (marokkansk sæbeler) efter eget ønske. Derefter får du en fodpeeling med frugtessens eller blomsterekstrakt, og det hele afsluttes med en fugtgivende fodcreme.

En anti-age ansigtsbehandling hos os består af en grundig afrensning, peeling, øjenkompres, maske, dybderens samt fugtgivende dagcreme. Vores produkter er økologiske og 100 % naturlige baseret. Det er vigtigt for os, at du opnår det bedste resultat, og du har derfor mulighed for at vælge den creme, som passer til netop din hudtype:

  • Aqua lift for tør og moden hud.
  • Silkesoft for sart hud. 
  • Purity for blandet og fedtet hud.

Foruden de to ovenstående giver vi dig også en ansigtsmassage, som stimulerer nervesystemet og kan derved genoprette energien samt mindske rynkerne i dit ansigt. Dertil kan det afhjælpe mod eventuelle kæbegener og hovedpine.

Mandag - Onsdag

790 Kr.

70 MIN

Torsdag - Søndag

949 Kr.

70 MIN

Vores adresse

NORDRE KYSTVEJ 34 | 377 Rønne

Email os

INFO@ALEAWELLNESS.DK

Kontakt os

+45 42 36 88 83

Vores Behandlere

ALEA WELLNESS BESTÅR AF ET HOLD PROFESIONELLE WELLNESS BAHANDLERE MED FLERE ÅRS ERFARING INDENFOR FORSKELLIGE MASSAGE-GENRE. VI STÅR KLAR TIL AT TILBYDE DIG ABSOLUT WELLNESS MED EN AF VORES MANGE LUKSUSBEHANDLINGER, MEN HAR OGSÅ RIG MULIGHED FOR AT TAGE OS AF DINE ØMME MUSKLER OG MYOSER I FORM AF FYSIURGISK SAMT DYBDEGÅENDE MASSAGE.

da_DKDanish
Kurv