Hamam

Home

Hamam

Vores Hamam terapeuter inviterer dig til at opleve et traditionelt tyrkisk bad, på samme måde som de adelige i mellemøsten gjorde for mange år tilbage. Der er tale om en sanselig men virkefuld wellness behandling udover det sædvanlige.

Denne wellness behandling foregår på verdens eneste rokkelige granitmassagebænk, som er med til at gøre denne behandling til en i særklasse. Vi skrubber først din krop med Kessa handsker og sortsæbe, som blødgør og eksfolierer huden, øger blodcirkulationen samt lindrer eventuelle smerter i kroppen. Du vil derefter blive indpakket med sæbeskum. Hamams varmende og helende egenskaber gør det til en særdeles fordelagtig wellness behandling for både krop og sind.

Mandag - Onsdag

397 Kr.

25 MIN

Torsdag - Søndag

470 Kr.

25 MIN

Vores adresse

NORDRE KYSTVEJ 34
3700 Rønne

Email os

INFO@
ALEAWELLNESS.DK

Kontakt os

+45 42 36 88 83

Vores Behandlere

ALEA WELLNESS BESTÅR AF ET HOLD PROFESIONELLE WELLNESS BAHANDLERE MED FLERE ÅRS ERFARING INDENFOR FORSKELLIGE MASSAGE-GENRE. VI STÅR KLAR TIL AT TILBYDE DIG ABSOLUT WELLNESS MED EN AF VORES MANGE LUKSUSBEHANDLINGER, MEN HAR OGSÅ RIG MULIGHED FOR AT TAGE OS AF DINE ØMME MUSKLER OG MYOSER I FORM AF FYSIURGISK SAMT DYBDEGÅENDE MASSAGE.

da_DKDanish
Kurv