Helkropsmassage

Home

Helkropsmassage

Under en helkropsmassage masserer vi dig fra top til tå. Dine muskler får derfor rig mulighed for at blive mere smidige igen, samt give dig ro i kroppen. Denne massageform har desuden en god effekt på huden, som bliver glattere på længere sigt og genvinder sin naturlige glød.

På samme måde som med vores delkropsmassage, har vi  valgt at sammensætte en fysiurgisk massage med afstressende wellness behandling. På den måde får du det bedste fra begge verdener. Fysiurgisk massage kan afhjælpe med muskelspændinger, rygproblemer, hovedpine samt arbejdsskader m.m. Muskulaturen bliver godt og grundigt gennemarbejdet.

En wellness behandling består derimod af overflade strøg på huden, som stimulerer nervesystemet positivt og derved efterlader kroppen særdeles afslappet.

Mandag - Onsdag

597 Kr.

55 MIN

Torsdag - Søndag

749 Kr.

55 MIN

Vores adresse

NORDRE KYSTVEJ 34
3700 Rønne

Email os

INFO@
ALEAWELLNESS.DK

Kontakt os

+45 42 36 88 83

Vores Behandlere

ALEA WELLNESS BESTÅR AF ET HOLD PROFESIONELLE WELLNESS BAHANDLERE MED FLERE ÅRS ERFARING INDENFOR FORSKELLIGE MASSAGE-GENRE. VI STÅR KLAR TIL AT TILBYDE DIG ABSOLUT WELLNESS MED EN AF VORES MANGE LUKSUSBEHANDLINGER, MEN HAR OGSÅ RIG MULIGHED FOR AT TAGE OS AF DINE ØMME MUSKLER OG MYOSER I FORM AF FYSIURGISK SAMT DYBDEGÅENDE MASSAGE.

da_DKDanish
Kurv