Warning: The magic method DIBS_Easy::__wakeup() must have public visibility in /customers/c/f/7/aleawellness.dk/httpd.www/wp-content/plugins/dibs-easy-for-woocommerce/dibs-easy-for-woocommerce.php on line 94 HELKROPSMASSAGE – Alea Wellness

Under en helkropsmassage masserer vi dig fra top til tå. Dine muskler får derfor rig mulighed for at blive mere smidige igen, samt give dig ro i kroppen. På samme måde som med vores delkropsmassage, har vi valgt at sammensætte en fysiurgisk massage med afstressende velværebehandling. Dette mener vi, er med til at skabe en eksklusiv helhedsoplevelse for dig.

Fysiurgisk massage kan afhjælpe med muskelspændinger, rygproblemer, hovedpine samt arbejdsskader m.m. Det er en effektiv måde at løse muskulære problemer, hvor at der bliver taget højde for kroppens anatomi. En velværebehandling er derimod overfladestrygninger på huden, som stimulerer nervesystemet positivt og derved efterlader kroppen særdeles afslappet.

Såfremt du/I ønsker, at der skal lægges vægt på den ene massageform mere end den anden, er du/I altid velkommen til at sige til.

Vores adresse

NORDRE KYSTVEJ 37
3700 RØNNE

Skriv til os

INFO@
ALEAWELLNESS.DK

Ring til os

+ 45 4236 8883

ØKOLOGISKE OLIER

GRANITMASSAGEBÆNK (TYRKISK BAD)

ROLIG ATMOSFÆRE

VEGANSKE PRODUKTER

PRISLISTE

For denne behandling

TORS- SØN (55 min)

749 DKK

MAN - ONS (55 min)

597 DKK

Samme behandling til tilbudspris !

TILBUD

da_DKDA
1
  • Item added to cart
1
Din kurv
Du er %DKK fra gratis forsendelse.
Body Butter 180 ml
Price: 239.00DKK
- +
239.00DKK
    Beregn fragt
    Forsendelse vil blive opdateret, når du går videre til siden Kasse.
    Beregn forsendelse
    Anvend gavekort