Hot Stone

Home

Hot Stone

Oplev en ældgammel luksuriøs og sanselig massageform, som er særdeles populær blandt vores kunder. Der er tale om en wellness behandling, som er med til at lindre stress, muskelstivhed og fremmer kroppens udrensningsproces.

Nøglepunktet ved Hot Stone massage er brugen af glatte, varme lavasten til at massere kroppen med. Dette kombinerer vi med terapeutisk afslapningsmassage, hvor vi bruger blide og lange strøg. Lavastenene bliver opvarmet til 50-60 grader og er med til at give en følelse af dyb lindring af krop og sind. Varmen er med til, at gøre en del af behandlingsarbejdet, således vi ikke behøver at trykke hårdt, men alligvel formår at opnå den fulde effekt at muskelafspænding. Da det er vigtigt for os, at du går fra os med den bedste wellness oplevelse, må du endelig give udtryk for, hvis du finder stenene for varme mod huden.

Mandag - Onsdag

790 Kr.

70 MIN

Torsdag - Søndag

949 Kr.

70 MIN

Vores adresse

NORDRE KYSTVEJ 34
3700 Rønne

Email os

INFO@
ALEAWELLNESS.DK

Kontakt os

+45 42 36 88 83

Vores Behandlere

ALEA WELLNESS BESTÅR AF ET HOLD PROFESIONELLE WELLNESS BAHANDLERE MED FLERE ÅRS ERFARING INDENFOR FORSKELLIGE MASSAGE-GENRE. VI STÅR KLAR TIL AT TILBYDE DIG ABSOLUT WELLNESS MED EN AF VORES MANGE LUKSUSBEHANDLINGER, MEN HAR OGSÅ RIG MULIGHED FOR AT TAGE OS AF DINE ØMME MUSKLER OG MYOSER I FORM AF FYSIURGISK SAMT DYBDEGÅENDE MASSAGE.

da_DKDanish
Kurv