Kinesisk Te Ceremoni

Home

Kinesisk Te Ceremoni

Denne wellness pakke indeholder en afslappende men effektiv kropspeeling, relax hovedbunds- samt fodmassage. Der er tale om en sammensætning af behandlinger, hvor himmelsk forkælelse for krop og sind er i fokus.

Afhængig af dit ønske benytter vi enten frugt ekstrakt, chokolade eller kaffe i forbindelse med vores kropspeeling behandlinger. Peelingen bruges til nænsomt men effektivt at fjerne døde hudceller, mens den samtidig tilfører huden mineraler, antioxidanter og vitaminer.

Kinesisk fodmassage har rødder så langt som 5.000 år tilbage. Behandlingen er basseret på at stimulere akupunkturpunkter på samme måde som ved zoneterapi. Vi kombinerer denne metode sammen med afslappende og blid fodmassage, for derved at øge følelsen af ren velvære.

Foruden fodmassage giver vi dig også en dybde afspændende hovedbundsmassage. Denne form for massage reducerer spændingerne i nakken, mindsker hovedpine og er samtidig særdeles beroligende.

Mandag - Onsdag

790 Kr.

70 MIN

Torsdag - Søndag

949 Kr.

70 MIN

Vores adresse

NORDRE KYSTVEJ 34
3700 Rønne

Email os

INFO@
ALEAWELLNESS.DK

Kontakt os

+45 42 36 88 83

Vores Behandlere

ALEA WELLNESS BESTÅR AF ET HOLD PROFESIONELLE WELLNESS BAHANDLERE MED FLERE ÅRS ERFARING INDENFOR FORSKELLIGE MASSAGE-GENRE. VI STÅR KLAR TIL AT TILBYDE DIG ABSOLUT WELLNESS MED EN AF VORES MANGE LUKSUSBEHANDLINGER, MEN HAR OGSÅ RIG MULIGHED FOR AT TAGE OS AF DINE ØMME MUSKLER OG MYOSER I FORM AF FYSIURGISK SAMT DYBDEGÅENDE MASSAGE.

da_DKDanish
en_GBEnglish da_DKDanish
Kurv