Kinesisk Te Ceremoni

Home

Kinesisk Te Ceremoni

Denne wellness pakke indeholder en afslappende ryg, nakke og skuldermassage, foddetox samt fodmassage. Der er tale om en sammensætning af behandlinger, hvor himmelsk forkælelse for krop og sind er i fokus.

På samme måde som vores andre klassiske massager, lægger vi vægt på at give dig en behagelig og afstressende massage behandling, der samtidig er med til at lindre eller forebygge muskelspændinger. Denne massageform er især velegnet til folk som døjer med ondt i skuldrene, hovedpine eller migræne. Den er samtidig med til at stimulere nervesystemet positivt og kan derved også afhjælpe stress.

Kinesisk fodmassage har rødder så langt som 5.000 år tilbage. Behandlingen er basseret på at stimulere akupunkturpunkter på samme måde som ved zoneterapi. Vi kombinerer denne metode sammen med afslappende og blid fodmassage, for derved at øge følelsen af ren velvære.

Foruden en omgang fodmassage giver vi dig også en lækker fod detox, der begynder med et fodbad med fodsalt blandet med velduftende samt nærende urter, hvorefter vi pakker dine føder ind i dødhavsmudder eller Rasul (marokkansk sæbeler) efter eget ønske. Derefter får du en fodpeeling med frugtessens eller blomsterekstrakt, og det hele afsluttes med en fugtgivende fodcreme.

Mandag - Onsdag

790 Kr.

70 MIN

Torsdag - Søndag

949 Kr.

70 MIN

Vores adresse

NORDRE KYSTVEJ 34
3700 Rønne

Email os

INFO@
ALEAWELLNESS.DK

Kontakt os

+45 42 36 88 83

Vores Behandlere

ALEA WELLNESS BESTÅR AF ET HOLD PROFESIONELLE WELLNESS BAHANDLERE MED FLERE ÅRS ERFARING INDENFOR FORSKELLIGE MASSAGE-GENRE. VI STÅR KLAR TIL AT TILBYDE DIG ABSOLUT WELLNESS MED EN AF VORES MANGE LUKSUSBEHANDLINGER, MEN HAR OGSÅ RIG MULIGHED FOR AT TAGE OS AF DINE ØMME MUSKLER OG MYOSER I FORM AF FYSIURGISK SAMT DYBDEGÅENDE MASSAGE.

da_DKDanish
Kurv