Konge Delight

Home

Konge Delight

Det er en fordom, at wellness behandlinger ikke også godt kan være for mænd. Ønsker du at føle dig, som en konge for en dag, så er denne behandling lige noget for dig. Vi gør det til en sand oplevelse af afstressende velbehag, og glæder os til at forkæle dig med en Hamam (tyrkisk bad) behandling, fod og ben massage samt hovedbundsmassage.

Måden hvorpå en Hamam behandling foregår kan variere fra sted til sted, men hos os får du en behagelig, rensende samt sanselig velværebehandling. Denne finder sted på verdens eneste rokkelige granitmassagebænk, som bliver opvarmet. Kroppen skrubbes med Kessa handsker og sortsæbe for derefter at blive indpakket med sæbeskum.

Som en del af wellness pakken får du også fod og ben massage. Dette er en massageform, som er dejlig for trætte fødder og ben, hvor vi kombinerer trykpunktsmassage sammen med blide strøg. Behandlingen øger blodcirkulationen, forbedrer bevægelsesfrihed i både muskler og led samt giver den optimale velvære.

Derudover bliver du givet en hovedbundsmassage, som ikke alene er yderst afslappende, men samtidig også reducerer spændingerne i nakke og mindsker eventuel hovedpine.

Mandag - Onsdag

990 Kr.

80 MIN

Torsdag - Søndag

1.170 Kr.

80 MIN

Vores adresse

NORDRE KYSTVEJ 34
3700 Rønne

Email os

INFO@
ALEAWELLNESS.DK

Kontakt os

+45 42 36 88 83

Vores Behandlere

ALEA WELLNESS BESTÅR AF ET HOLD PROFESIONELLE WELLNESS BAHANDLERE MED FLERE ÅRS ERFARING INDENFOR FORSKELLIGE MASSAGE-GENRE. VI STÅR KLAR TIL AT TILBYDE DIG ABSOLUT WELLNESS MED EN AF VORES MANGE LUKSUSBEHANDLINGER, MEN HAR OGSÅ RIG MULIGHED FOR AT TAGE OS AF DINE ØMME MUSKLER OG MYOSER I FORM AF FYSIURGISK SAMT DYBDEGÅENDE MASSAGE.

da_DKDanish
Kurv