Konge Delight

Det er en fordom, at wellness behandlinger ikke også godt kan være for mænd. Ønsker du at føle dig, som en konge for en dag, så er denne behandling lige noget for dig. Vi gør det til en sand oplevelse af afstressende velbehag, og glæder os til at forkæle dig med en Hamam (tyrkisk bad) behandling, fod og ben massage samt hovedbundsmassage.

Måden hvorpå en Hamam behandling foregår kan variere fra sted til sted, men hos os får du en behagelig, rensende samt sanselig velværebehandling. Denne finder sted på verdens eneste rokkelige granitmassagebænk, som bliver opvarmet. Kroppen skrubbes med Kessa handsker og sortsæbe for derefter at blive indpakket med sæbeskum.

Som en del af pakken får du også fod og ben massage. Dette er en massageform, som er dejlig for trætte fødder og ben, hvor vi kombinerer trykpunktsmassage sammen med blide strøg. Behandlingen øger blodcirkulationen, forbedrer bevægelsesfrihed i både muskler og led samt giver den optimale velvære.

Derudover bliver du givet en hovedbundsmassage, som ikke alene er yderst afslappende, men samtidig også reducerer spændingerne i nakke og mindsker eventuel hovedpine.

Prisoversigt

Konge Delight 
80 min: 1.265 kr.

Fundet din ønskede behandling?