Kontakt

Home

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os i forbindelse med tidsbestilling, eller såfremt du har yderligere spørgsmål vedrørende vores behandlinger. Skulle du have specielle ønsker som ikke fremgår af vores hjemmeside, skal du også være velkommen til at skrive eller ringe til os. Vi bestræber os på at svare alle skriftlige henvendelser inden for 2 dage.

Vi er en selvstændig virksomhed med lokation på Griffen Spa Hotel siden 2017. Vi har derfor egen indgang til vores skønne og eksklusive wellness afdeling, som befinder sig i den modsatte side af entréen til spaen. Skulle du være i tvivl, er du altid velkommen til at spørge personalet i receptionen.

Book online, skriv eller ring til os

  ÅBNINGSTIDER 9:00 – 18:00

  + 45 42 36 88 83

  Ofte stillede spørgsmål

  Hos Alea Wellness hjælper vi dig hjertens gerne med eventuelle spørgsmål. Men måske kunne du være heldig at finde svaret nedenfor, hvor vi har listet nogle af de spørgsmål vi hyppigst bliver stillet.

  Er adgang til spaen inkl. i jeres wellness behandlings priser ?

  Nej. Prisen for vores behandlinger inkluderer ikke adgang til spaen. Overnattende gæster på Griffen Spa Hotel har gratis adgang til spa. Såfremt du ikke overnatter på Griffen Spa Hotel kan du købe entré for 250,- pr. person.

  Kan jeg blive privat kunde hos jer ?

  Ja. Vi tager imod private kunder, som ønsker terapeutisk massagebehandling. Der er dog begrænsninger. Ring og hør nærmere, såfremt det skulle have interesse.

  Hvad er jeres afbudsregler ?

  Såfremt du/I skulle blive forhindret kan du/I enten melde afbud online eller kontakte os på telefon (+45) 4236 8883. En allerede booket tid skal afbestilles SENEST 24 timer inden behandlingens begyndelse, da der ellers faktureres med det fulde beløb. Dette gælder også udblivelse.

  Kan jeg blive samarbejdspartner i henhold til salg af produkter ?

  Hos Alea Wellness går vi meget op i naturlige og rene ingredienser, ligeledes er vi glade for at kunne sælge de produkter vi benytter i forbindelse med vores behandlinger videre til vores kunder. Såfremt du/I skulle have interesse i at indgå en samarbejdsaftale med os i forbindelse med produktsalg og markedsføring, så kontakt os venligst og fortæl nærmere.

  Kan jeg blive ansat som wellness behandler hos jer ?

  Du er altid velkommen til at sende os dit cv uopfordret. Vi søger dog ikke behandlere i øjeblikket.

  Du er altid velkommen til at kontakte os med ris, ros eller spørgsmål

  ALEA WELLNESS

  da_DKDanish
  Kurv