Massage for Gravide

Home

Massage for Gravide

Som gravid gennemgår din krop store forandringer. Denne massage behandling er tiltænkt dig, som enten ønsker luksuriøs wellness inden den store begivenhed eller at slippe af med smerte og ømhed. Graviditetsmassage er både gavnligt for dig, men også for dit barn. Du kan få massage helt fra uge 12 og frem til fødslen, da fosteret ligger godt beskyttet i livmoderen.

Graviditetsmassage er en blidere form for klassisk (fysiurgisk) massage, men hvor vi stadigvæk afhjælper dig med eventuelle muskel- eller bækkengener, vand i kroppen eller problemer med iskiasnerven. Massage gennem graviditeten kan tilmed være med til forberede kroppen og derved være med til at lette fødslen.

Hos Alea Wellness har vi anskaffet os en graviditetsbriks, som er udviklet specielt til gravide, således du også har mulighed for at ligge på maven under massage behandlingen. Det er vigtigt for os, at give dig og dit ufødte barn en fantastisk og behagelig oplevelse i form af kropslig forkælelse og mental afslapning.

Mandag - Onsdag

349 kr. | 597 Kr.

25 MIN | 55 MIN

Torsdag - Søndag

597 kr. | 749 Kr.

25 MIN | 55 MIN

Vores adresse

NORDRE KYSTVEJ 34
3700 Rønne

Email os

INFO@
ALEAWELLNESS.DK

Kontakt os

+45 42 36 88 83

Vores Behandlere

ALEA WELLNESS BESTÅR AF ET HOLD PROFESIONELLE WELLNESS BAHANDLERE MED FLERE ÅRS ERFARING INDENFOR FORSKELLIGE MASSAGE-GENRE. VI STÅR KLAR TIL AT TILBYDE DIG ABSOLUT WELLNESS MED EN AF VORES MANGE LUKSUSBEHANDLINGER, MEN HAR OGSÅ RIG MULIGHED FOR AT TAGE OS AF DINE ØMME MUSKLER OG MYOSER I FORM AF FYSIURGISK SAMT DYBDEGÅENDE MASSAGE.

da_DKDanish
Kurv