FORSIDE

Om os

Alea Wellness startede i 2017 samarbejde med Hotel Griffen med ønsket om at blive et enestående wellness center på Bornholm.

Vores behandlinger kombinerer østlig- og vestlig helbredende kunst samt det bedste af klassisk massage- og skønhedsbehandlinger.

Det er vigtigt for os at skabe et rum af eksklusiv selvforkælelse for vores kunder, som skal være med til at gøre det til en uforglemmelig rejse i et sandt wellness paradis.

Hos Alea Wellness er vi glade for at kunne tilbyder parmassage, hvor I har mulighed for at få kvalitetstid sammen, mens I får en skøn velvære behandling.

Inviter dine sanser og ømme muskler til at give slip og oplev en verden af velvære, afslapning og foryngelse.

OM ALEA

Alea er født i Paris i 1963. Sammen med sin familie kom hun til Danmark i en alder af 15 år. Hun har boet på Bornholm lige siden. Som ung var Alea allerede særdeles interesseret i at give massage til sin familie, og valgte i 2004 at tage massøruddannelsen og starte egen klinik i Sankt Mortens gade i Rønne. I 2014 begyndte hun at arbejde for Falck Healthcare, hvor hun arbejdede som behandler i fire år. Efterfølgende fik hun muligheden for at udvide sin virksomhed gennem et samarbejde med Griffen Spa Hotel.

da_DKDA
0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shoppen
   Beregn fragt
   Anvend gavekort