Om os

Home

Om os

Vi startede et samarbejde med Griffen i år 2017 med ønsket om at blive et enestående wellnesscenter på Bornholm.

“Vores mål er at give dig en fredelig, afslappende oplevelse fra det øjeblik du ankommer. Vi har nøje udvalgt wellness behandlinger, der kombinerer østlig- og vestlig helbredende kunst samt det bedste af klassisk massage- og skønhedsbehandlinger.”

“Det er vigtigt for os, at skabe et rum af eksklusiv selvforkælelse for vores kunder, som skal være med til at gøre det til en uforglemmelig rejse. Vi er tre behandlere, som alle er med til at gavne udviklingen for Alea Wellness og dets koncept om at tilbyde kunderne wellness i særklasse.”

Aleas Historie

ALEA ER FØDT I PARIS I 1963. SAMMEN MED SIN FAMILIE KOM HUN TIL DANMARK I EN ALDER AF 15 ÅR. HUN HAR BOET PÅ BORNHOLM LIGE SIDEN. SOM UNG VAR ALEA ALLEREDE INTERESSERET I AT GIVE MASSAGE TIL SIN FAMILIE SAMT AT LAVE SINE EGNE SKØNHEDSPRODUKTER MED NATURLIGE OG RENE INGREDIENSER. I 2004 VALGTE ALEA AT TAGE MASSØRUDDANNELSEN OG STARTEDE EFTERFØLGENDE SIN EGEN KLINIK I SANKT MORTENSGADE I RØNNE. HUN HAR LØBET TAGET VIDEREUDDANNELSER INDENFOR MASSAGE, HERIBLAND ZEN SHIATSU, HAMAM, AYURVEDA, ANSIGTSMASSAGE M.M.

I 2014 BEGYNDTE HUN AT ARBEJDE FOR FALK HEALTHCARE I RØNNE. EFTERFØLGENDE FIK HUN MULIGHED FOR AT UDVIDE SIN VIRKSOMHED GENNEM ET SAMARBEJDE MED GRIFFEN SPA HOTEL.

da_DKDanish
Kurv