om os

HVEM ER VI

Oplevelses-wellness med omtanke for krop og sind

Alea Wellness består af et hold professionelle wellness behandlere med flere års erfaring inden for de forskellige massage genre. Vi står klar til at tilbyde dig absolut velvære med en af vores mange wellness behandlinger, men har også rig mulighed for at tage os af dine ømme muskler og myoser i form af fysiurgisk samt dybdegående massage. 

Vores wellness behandlere

Ejer af Alea Wellness

Alea Byder
indehaver

Uddannet massør og Shiatsu terapeut. Mere end 15-års erfaring indenfor terapeutisk massage såvel som wellness behandlinger. Arbejdet for Falck Healthcare for 2014-2018. I færd med at blive RAB-godkendt.

Christina Truelsen
Wellness behandler

Christina er uddannet massageterapeut. Hun er RAB-godkendt og har 20-års erfaring indenfor henholdsvis massage og wellness behandlinger. Hun har bl.a. erfaring fra Tyrkisk bad i Holbæk samt egen klinik.

Pierluigi Marconato
Wellness behandler

7-års erfaring indenfor fysiurgisk massage og wellness behandlinger i form af uddannelse samt selvstændig praksis. Gennemført massage kursus i 2016. Pierluigi er fra Italien og snakker pt. primært engelsk.

Alea Wellness’ fremtidsvisioner 

Alea Wellness startede i 2017 samarbejde med Griffen Spahotel med ønsket om at blive et enestående wellness center på Bornholm. I den nærmere fremtid håber vi på at kunne udvide virksomheden inden for andre forskellige wellness områder, heriblandt workshops i selvpleje.

Bestil din behandling nu!

Book her