Oriental Ritual

Home

Oriental Ritual

Oriental Ritaul er en wellness pakke til dig, som godt kunne tænke dig en behandlings oplevelse lidt ud over det sædvanlige, men samtidig fremme kroppens udrensningsproces, som efterlader huden blød og med fornyet glød. Wellness pakken beståer af en Hamam (tyrkisk bad) behandling samt kropsmassage.

På en dejlig opvarmet “rokkesten” lavet af Bornholmsk granit, bliver kroppen skrubbet med Kessa handsker og sortsæbe for derefter at blive indpakket med sæbeskum.

Herudover inkluderer denne behandling en klassisk kropsmassage, som stimulerer nervesystemet positivt og nedsætter stressniveauet. Massage har desuden en god effekt på huden, som kommer til at se sundere og friskere ud.

Mandag - Onsdag

790 Kr.

70 MIN

Torsdag - Søndag

949 Kr.

70 MIN

Vores adresse

NORDRE KYSTVEJ 34
3700 Rønne

Email os

INFO@
ALEAWELLNESS.DK

Kontakt os

+45 42 36 88 83

Vores Behandlere

ALEA WELLNESS BESTÅR AF ET HOLD PROFESIONELLE WELLNESS BAHANDLERE MED FLERE ÅRS ERFARING INDENFOR FORSKELLIGE MASSAGE-GENRE. VI STÅR KLAR TIL AT TILBYDE DIG ABSOLUT WELLNESS MED EN AF VORES MANGE LUKSUSBEHANDLINGER, MEN HAR OGSÅ RIG MULIGHED FOR AT TAGE OS AF DINE ØMME MUSKLER OG MYOSER I FORM AF FYSIURGISK SAMT DYBDEGÅENDE MASSAGE.

da_DKDanish
Kurv