Prins Delight

Home

Prins Delight

Det er ikke kun vores kvindelige kunder, som har brug for ren afslapning og selvforkælelse i ny og næ. Vi har også en del mandlige kunder, og har derfor designet nogle specielle wellness pakker for mænd.  Prins Delight indeholder en Hamam (tyrkisk bad) behandling, Zen Shiatsu og en skøn fodmassage.

Som en del af denne pakke, får du muligheden for at opleve Hamam, en behagelig, rensende samt sanselig wellness behandling. På en dejlig opvarmet “rokkesten” lavet af Bornholmsk granit, bliver kroppen skrubbet med Kessa handsker og sortsæbe for derefter at blive indpakket med sæbeskum.

Selvom Zen Shiatsu ofte bliver betegnet som terapeutisk Shitasu massage på dansk, anvender terapeuten rytmiske, varierede tryk på bestemte punkter på kroppen i stedet for klassisk massage. På japansk betyder Shiatsu “fingertryk”. Behandlingen foregår påklædt og benytter præcise teknikker, som er med til at genoprette balance og ro i kroppen.

Foruden de to ovenstående wellness behandlinger, får du også en fodmassage inklusiv i pakken. Dette er en massageform, som er dejlig for trætte og ømme fødder, hvor vi kombinerer trykpunktsmassage sammen med blide strøg. Behandlingen øger blodcirkulationen, forbedrer bevægelsesfrihed i både muskler og led samt giver den optimale velvære.

Mandag - Onsdag

990 Kr.

80 MIN

Torsdag - Søndag

1.170 Kr.

80 MIN

Vores adresse

NORDRE KYSTVEJ 34 | 377 Rønne

Email os

INFO@ALEAWELLNESS.DK

Kontakt os

+45 42 36 88 83

Vores Behandlere

ALEA WELLNESS BESTÅR AF ET HOLD PROFESIONELLE WELLNESS BAHANDLERE MED FLERE ÅRS ERFARING INDENFOR FORSKELLIGE MASSAGE-GENRE. VI STÅR KLAR TIL AT TILBYDE DIG ABSOLUT WELLNESS MED EN AF VORES MANGE LUKSUSBEHANDLINGER, MEN HAR OGSÅ RIG MULIGHED FOR AT TAGE OS AF DINE ØMME MUSKLER OG MYOSER I FORM AF FYSIURGISK SAMT DYBDEGÅENDE MASSAGE.

da_DKDanish
Kurv