En aromaterapeutisk sanseoplevelse

Saunagus er et sandt velværeboost med gode helbredsfordele.

book her

Begiv dig ud på et udsøgt wellness eventyr

Saunagus & Spa på Den Bornholmske Diamantspa:
Velkommen til en skøn sanseoplevelse med velvære og ro i Den Bornholmske Diamantspa med Spa og Saunagus hos Alea Wellness. Saunagus er blevet en af de helt store wellness treats indenfor den sidste årrække, og her tilbyder vi dig Spa og Saunagus i luksuriøse omgivelser. Vi byder på en spa-oplevelse indeholdende en svedig time med høje temperaturer og afkølende pauser undervejs.

 En Saunagus-oplevelse hos Alea Wellness indeholder:

  • Adgang til hele spaområdet
  • 1 Saunagus af ca. 60 min varighed
  • Vand, saft, te og kaffe ad libitum
  • En lækker snack anretning under gusen
  • Et siddestykke og et håndklæde til brug i saunaen

Saunagus hos Alea Wellness er en sand wellness oplevelse for krop og sjæl. Med tre timers adgang til det luksuriøse spa område får du god tid til at koble af og træde ind i en anden verden. Alea Wellness & Hotel Griffen byder velkommen til et moderne spabad med både indendørs og udendørs spa, flere forskellige saunaer, jacuzzi samt iskolde bade – under hele oplevelsen har du udsigt til den fine og dramatiske vilde bornholmske natur.

Hvad er Saunagus godt for? 
Varmen i saunaen gør ofte, at vi slapper af og kroppens muskler afspændes, blodcirkulationen øges, og affaldsstoffer i kroppen udskilles. Det er bevist, at saunaen virker positivt på en række lungesygdomme, for eksempel astma og bronkitis. Endvidere udvider vores blodkar sig i varmen, hvilket betyder, at vi får en bedre blodgennemstrømning, så blodtrykket sænkes, mens vi opholder os i saunaen. 

 Studier peger på, at jævnlig brug af sauna kan lindre smerter og bevægelighed i led. Ligeledes har sauna en virkning på blodårernes stivhed, inflammation i kroppen, stabilisering af det autonome nervesystem samt lavere blodtryk.

Hvilke hensyn skal du tage: 
Sørg for at holde dine væske- og energidepoter fyldte før en saunagus. Drik rigeligt med vand i timerne op til og efter og sørg for at have en grundlæggende mæthedsfornemmelse. 
Gå ikke til Saunagus direkte efter hård fysisk træning.  
Lyt til kroppen og pres ikke dig selv. 

Hvad skal du medbringe til SaunaGus: 
Alt du skal sørge for er at være klar ved saunaen, omklædt i badetøj, ved saunagusens starttidspunkt. 

Minimum antal: 
Til hver saunagus skal der som minimum være 4 deltagere. Man behøver ikke nødvendigvis være en samlet gruppe på 4 for at kunne deltage, og du har således som enkelt person også rig mulighed for at booke dig ind til en saunagus oplevelse. Er du forhindret i at deltage, bedes du afmelde senest 24 timer før.  

Aldersgrænse:
Du skal være mindst 16 år for at kunne få adgang til Den Bornholmske Diamantspa.

Prisoversigt

Boende gæster på enten Hotel Griffen/GSH eller Fredensborg Badehotel
Man-ons: 189 kr. (pr. person)
Tors-søn: 249 kr. (pr. person)

Ikke boende gæster
Man-ons: 439 kr. (pr. person) (Spa adgang udgør 250,- af den samlede pris)
Tors-søn: 499 kr. (pr. person) (Spa adgang udgør 250,- af den samlede pris)

  OBS: Betalingen foregår oppe i receptionen på Hotel Griffen.