Zen Shiatsu

Home

Zen Shiatsu

Hos Alea Wellness har du mulighed for at opleve en eksklusiv massageform. Vi er nogle af de eneste på Bornholm, som tilbyder en traditionel japansk Zen Shiatsu. Zen er en tilstand, hvor man opnår fuld afslappethed og er uden bekymringer. Denne tilstand kombineres med Shiatsu, som på japansk betyder “fingertryk”.

Selvom Zen Shiatsu ofte bliver betegnet som terapeutisk Shitasu massage på dansk, anvender terapeuten rytmiske, varierede tryk på bestemte punkter på kroppen i stedet for fysiurgisk massage. Zen Shiatsu er tæt forbundet med akupunktur. Behandlingen foregår påklædt og benytter præcise teknikker, som er med til at genoprette balance og ro i kroppen. Der er uden tvivl tale om en traditionel massageform i særklasse.

Mandag - Onsdag

597 Kr.

55 MIN

Torsdag - Søndag

749 Kr.

55 MIN

Vores adresse

NORDRE KYSTVEJ 34 | 377 Rønne

Email os

INFO@ALEAWELLNESS.DK

Kontakt os

+45 42 36 88 83

Vores Behandlere

ALEA WELLNESS BESTÅR AF ET HOLD PROFESIONELLE WELLNESS BAHANDLERE MED FLERE ÅRS ERFARING INDENFOR FORSKELLIGE MASSAGE-GENRE. VI STÅR KLAR TIL AT TILBYDE DIG ABSOLUT WELLNESS MED EN AF VORES MANGE LUKSUSBEHANDLINGER, MEN HAR OGSÅ RIG MULIGHED FOR AT TAGE OS AF DINE ØMME MUSKLER OG MYOSER I FORM AF FYSIURGISK SAMT DYBDEGÅENDE MASSAGE.

da_DKDanish
Kurv